Sohbet

2024 Nov 17 19:35:37
yusuf35: Ziya Uğur - Hacı Bayram-ı Veli 2017 - 320 Kbps + Flac Kalite Eklendi   TIKLA

2024 Nov 10 23:45:06
yusuf35: Mustafa Aksoy - Hep Birşeyler Var 2005 - 320 Kbps + Wav Olarak Eklenmiştir...  TIKLA

2024 Nov 06 07:14:02
yusuf35: Mustafa Özoruç - Sarmaşık 1993 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 04 13:27:25
yusuf35: Ozan Yusuf Polatoğlu - Beyaz Hüzün 2010 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 03 12:14:32
yusuf35: Berk Özbek - Türkiye'nin Tenoru'ndan İlahiler 2024 - 320 Kbps + Flac Eklendi  TIKLA

Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

23 Kasım 2024, 01:10:06

Login with username, password and session length

Üye
  • Toplam Üye: 4,298
  • Latest: mdeniz
İstatistikler
  • Toplam İleti: 118,458
  • Toplam Konu: 13,897
  • Online today: 626
  • Online ever: 2,613
  • (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler
Users: 3
Guests: 618
Total: 621

En Son Konular

Ali Sağlam - Biçare (Can Benim) 2003

Başlatan Mehmedim, 09 Haziran 2012, 16:43:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

09 Haziran 2012, 16:43:57 Last Edit: 11 Aralık 2020, 12:46:27 by Mehmedim
Ali Sağlam - Bi Çare (Can Benim) 2003 320 Kbps
8 / 00:39:27 / 89.1 MB

Ali Sağlam - Bi Çare (Can Benim) 2003 320 Kbps (8 / 39:27)
----------------------------------------------------------------------

Ali Sağlam - 01 Affet Beni  4:44
Ali Sağlam - 02 Medine'ye  6:52
Ali Sağlam - 03 Sensin  4:04
Ali Sağlam - 04 Seydam Benim  4:10
Ali Sağlam - 05 Can Benim  4:13
Ali Sağlam - 06 Kurban Olayım  3:44
Ali Sağlam - 07 Medine'den Ayrılmıştım  5:43
Ali Sağlam - 08 Soldur Beni  5:57

[hide thanked=1]

PC

YD

MG[/hide]

Allah (C.C.) Razı Olsun Kardeşim
Emeklerinize ve ellerinize sağlık.

Paylaşım için Allah (c.c) razı olsun..

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık

Alıntı yapılan: sezer-35 - 29 Haziran 2015, 18:43:30
KASETTEN KALİTELİ ÇEKİLİP EKLENMİŞTİR İYİ DİNLEMELER http://s3.dosya.tc/server3/5qc5aq/Ali_Saglam_-_Bi_Care__Can_Benim__kalite.rar.html

Bağlantı adresi albümün altına eklenmiştir. Teşekkür ederiz sezer-35 kardeşim.

Teşekkürler sezer kardeş.

Sessizlik; söyleyecek sözü olmayanın değil, boş lafta gözü olmayanın işidir
http://merhametfm.blogspot.com.tr/

Alıntı yapılan: sezer-35 - 29 Haziran 2015, 18:43:30
KASETTEN KALİTELİ ÇEKİLİP EKLENMİŞTİR İYİ DİNLEMELER http://s3.dosya.tc/server3/5qc5aq/Ali_Saglam_-_Bi_Care__Can_Benim__kalite.rar.html

Albüm Sezer 35 Tarafından 3üncü Ve Son Kez En Net CD Stereo Çekilmştir 192 Olarak Kendine Teşekkürler Kaliteli Dinlemeler

Alıntı yapılan: gelgit - 06 Kasım 2016, 13:18:22
Albüm Sezer 35 Tarafından 3üncü Ve Son Kez En Net CD Stereo Çekilmştir 192 Olarak Kendine Teşekkürler Kaliteli Dinlemeler

allah razı olsun
Bir Menzil Var Varılacak

Alıntı yapılan: Mehmedim - 15 Şubat 2017, 22:40:24
3 ve 4 nolu eser isimleri içerikleri takas edilip düzenlenip yeniden yüklenmiştir

razı olsun.

Gizli linklerin nasıl açılacağını öğrenmek için tıklayınız...

Allah (C.c.) Tüm Müslümanlardan Razı Olsun İnşaallah...

AFFET BENİ
Ahirzaman meskenimdir affet beni ya ilahi bunca günahlar benimdir affet beni ya ilahi
Acizim ben ben kapında biçareyim sen kapında boynu bükük ten kapında affet beni ya ilahi
Resul verdin bilemedim gözüm körmüş göremedim dilim sustu diyemedim affet beni ya ilahi
Acizim ben ben kapında biçareyim sen kapında boynu bükük ten kapında affet beni ya ilahi
Söyler âşık mecalini cürmü büyük ahvalini bağışla sen sen nalini affet beni ya ilahi

CAN BENİM
Gaflet dağı aşılır mı zikrile dil aşınır mı sensizken hiç yaşanır mı buna tutsak can benim
Havasız solunur mu hiç Resulsüz olunur mu hiç çağlayıp durulur mu hiç patlayan volkan benim
Sensizken deli olurum hep hüznün yeli olurum çilenin seli olurum sana doğru akan benim
Havasız solunur mu hiç Resulsüz olunur mu hiç çağlayıp durulur mu hiç patlayan volkan benim
Mahzunum halim perişan sensin ümmete erişen ulu kalplere yaraşan adına yanan benim

KURBAN OLAYIM
Hak için yürekte sızı dolana kurban olayım Hakkın korkusuyla yüzü solana kurban olayım
Kurban olam hecesine gündüzüne gecesine yazın dostlar yazın bunu dertlerimin yücesine
Özün adamış Allaha sevdası Rasulullaha boynun bükerek dergaha varana kurban olayım
Kurban olam hecesine gündüzüne gecesine yazın dostlar yazın bunu dertlerimin yücesine
Gözleri hep ağlar gibi sanki sular çağlar gibi hemam eli dağlar gibi olana kurban olayım
Hep hayatı dar içinde sanki ahuzar içinde yeryüzünde yar içinde ölene kurban olayım

MEDİNE'DEN AYRILMIŞTIM
Suskunum durgunum bugün dermansız durgunum bugün
Medine'den ayrılmışım vatana kırgınım bugün
Toprağında can olaydım yıkık dökük han olaydım
Medine'den ayrılmışım şimdi ah bir an olaydım
Sarhoş eden sevdasıyla güle çalan edasıyla
Medine'den ayrılmışım Bilal'imin sadasıyla

MEDİNE'YE
İçerimde gönül tahtım kuruluyor Medine'ye alın yazım kara bahtım yazılıyor Medine'ye
Dağılır hüznüm geceye Medine'siz ömür neye gözüm yaşı seller gibi boşalıyor Medine'ye
Boynum bükük kara yüzüm yüreğimde odur sızım aşkın ateşinde közüm tutuşuyor Medine'ye
Dağılır hüznüm geceye Medine'siz ömür neye gözüm yaşı seller gibi boşalıyor Medine'ye
Kirli kalpte odur paklım onda sırrım onda saklım benim şu divane aklım takılıyor Medine'ye
Ona bakar yaşlı gözüm onu söyler alın yazım sapa düşer yolum izim çıkıyor hep Medine'ye

SENSİN
Gittiğim yolum sensin tuttuğum dalım sensin sensiz bu canım neye kanadım kolum sensin
Sultanım Seydam sensin nur saçan endam sensin sensiz bu yürek neye gönlümde sevdam sensin
Haktaki yanım sensin en güzel anım sensin sensiz bu ömür neye tenimde canım sensin
Sultanım Seydam sensin nur saçan endam sensin sensiz bu yürek neye gönlümde sevdam sensin
Gördüğüm gözüm sensin dinmeyen sızım sensin sensiz bu hayat neye kaderim yazım sensin
Önderim başım sensin dinmeyen yaşım sensin sensiz bu dünya neye katığım aşım sensin

SEYDAM BENİ
Tek sözüm canım özüm kararttım ben bu yüzüm tutuştu narım közüm yandırdı Seydam beni
Halim harap ederken şu ömrüm hep kederken başım alıp giderken döndürdü Seydam beni
Hak versin muradını yakın etsin yarını yüce Rabbin adını andırdı Seydam beni
Halim harap ederken şu ömrüm hep kederken başım alıp giderken döndürdü Seydam beni
Nazarlı bakışına yürekten akışına kor ateş yakışına yandırdı Seydam beni

SOLDUR BENİ
Günah çukuruna düştüm affedip de kaldır beni cümle harama küstüm rahmetine daldır beni
Kirli yüzüme bakıver merhametini saçıver ya rahmetle açıver ya çaresiz soldur beni
Nolam şaşırıp kalmışım sevdamı sana salmışım ağlayıp da boşalmışım rahmetinle doldur beni
Kirli yüzüme bakıver merhametini saçıver ya rahmetle açıver ya çaresiz soldur beni
Masivaya dalmış gönül karaları almış gönül yapayalnız kalmış gönül senden yana aldır beni

ALLAH Razı Olsun Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık çok Teşekkür ederim

TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022