Sohbet

2024 Nov 17 19:35:37
yusuf35: Ziya Uğur - Hacı Bayram-ı Veli 2017 - 320 Kbps + Flac Kalite Eklendi   TIKLA

2024 Nov 10 23:45:06
yusuf35: Mustafa Aksoy - Hep Birşeyler Var 2005 - 320 Kbps + Wav Olarak Eklenmiştir...  TIKLA

2024 Nov 06 07:14:02
yusuf35: Mustafa Özoruç - Sarmaşık 1993 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 04 13:27:25
yusuf35: Ozan Yusuf Polatoğlu - Beyaz Hüzün 2010 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 03 12:14:32
yusuf35: Berk Özbek - Türkiye'nin Tenoru'ndan İlahiler 2024 - 320 Kbps + Flac Eklendi  TIKLA

Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

22 Kasım 2024, 20:23:06

Login with username, password and session length

Üye
  • Toplam Üye: 4,298
  • Latest: mdeniz
İstatistikler
  • Toplam İleti: 118,458
  • Toplam Konu: 13,897
  • Online today: 746
  • Online ever: 2,613
  • (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler
Users: 2
Guests: 739
Total: 741
Veys
By_Caner
Google (3)

En Son Konular

Dinle-İndir Linklerinden Albümün Tamamı Nasıl İndirilir?

Başlatan mmmutlu93, 28 Haziran 2017, 15:35:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Selamun Aleykum kıymetli üyelerimiz. Bildiğiniz gibi sitedeki albümlerin birçoğuna dinle-indir linkleri ekledik. Bu linklerden dilerseniz eserleri dinleyebilir, birkaç eseri veya albümün tamamını indirebilirsiniz. Böyle bir imkân olduğu için albümü ayrıyeten rar olarak eklemek de gereksiz oluyor. Bu yüzden bundan sonraki eklemelerde pcloud adresine sadece dinle-indir linkleri eklenecek ayrı rar dosyası eklemeyeceğiz. Yine fırsat oldukça alternatif linklere rar olarak eklenir ama pcloud sadece dinle-indir linkleri olacak. Daha önce bulunan dinle-indir olmayan pcloud linkleri de zamanla silinecek.

Dinle-indir linklerinden albümün tamamını indirme basit bir işlem ama yine de grafk üzerinden göstereyim.

Veya Aşağıdaki Yollada Tek eser veya albümü indirebilirsiniz.

1

2

3

[/b]

Gizli linklerin nasıl açılacağını öğrenmek için tıklayınız...

Mutlu kardeşim güzel çalışmalarınız için teşekkürler. Pcloud linkleri rarli indirme ve ayrıca dinleme linklerinin olmasi güzel.  Alternatif olmasi bakımından iyi. Ayrıca arkadaşlar ve sizler çok emek verdiniz. Binlerce albümü yüklemek için emek sarf ettiniz. Eski rarli linkleri silmenize bence gereği yok. Alternatif link olarak kalmasi iyi olur. İyi çalışmalar

Güzel Anlatım Olmuş bende  iki tıklama ile nasıl indirilir başa onu ekledim .. Albümlerin PCloud Rarlı Dosyaları Silinecektir Sadece Bu Şekilde Kalacaktır Bilginize. Neden Diye Soran Olursa Tek tek Yükleme Daha Kolay istediğimiz Parçayı indirebiliyoruz dinliyoruz yüklerkende tek tek kolay oluyor istedigimiz eseri düzenliyoruz hemide fazla yer kaplamamış Oluyor Zamanla  Herkes Alışacaktır.Teşekkürler.

Müsait Olan Admin ve Mod Kardeşlerim sitedeki rarli pcloud linklerini kaldırıp düzenlerse pcloud hesabındanda sileceğim 2. link A Harfinden Başladım

Çok Teşekkürler Emeğinize Yüreğinize Sağlık Allah Razı Olsun

Alıntı yapılan: mmmutlu93 - 28 Haziran 2017, 15:35:18
Selamun Aleykum kıymetli üyelerimiz. Bildiğiniz gibi sitedeki albümlerin birçoğuna dinle-indir linkleri ekledik. Bu linklerden dilerseniz eserleri dinleyebilir, birkaç eseri veya albümün tamamını indirebilirsiniz. Böyle bir imkân olduğu için albümü ayrıyeten rar olarak eklemek de gereksiz oluyor. Bu yüzden bundan sonraki eklemelerde pcloud adresine sadece dinle-indir linkleri eklenecek ayrı rar dosyası eklemeyeceğiz. Yine fırsat oldukça alternatif linklere rar olarak eklenir ama pcloud sadece dinle-indir linkleri olacak. Daha önce bulunan dinle-indir olmayan pcloud linkleri de zamanla silinecek.

Dinle-indir linklerinden albümün tamamını indirme basit bir işlem ama yine de grafk üzerinden göstereyim.

Veya Aşağıdaki Yollada Tek eser veya albümü indirebilirsiniz.

1

2

3

[/b]

Alıntı yapılan: Mehmedim - 29 Ekim 2017, 19:15:50
Müsait Olan Admin ve Mod Kardeşlerim sitedeki rarli pcloud linklerini kaldırıp düzenlerse pcloud hesabındanda sileceğim 2. link A Harfinden Başladım

Alıntı yapılan: alperen11 - 08 Şubat 2022, 16:34:40
Alıntı yapılan: Mehmedim - 29 Ekim 2017, 19:15:50

Alıntı yapılan: kardelen01 - 28 Haziran 2017, 18:06:54
Mutlu kardeşim güzel çalışmalarınız için teşekkürler. Pcloud linkleri rarli indirme ve ayrıca dinleme linklerinin olmasi güzel.  Alternatif olmasi bakımından iyi. Ayrıca arkadaşlar ve sizler çok emek verdiniz. Binlerce albümü yüklemek için emek sarf ettiniz. Eski rarli linkleri silmenize bence gereği yok. Alternatif link olarak kalmasi iyi olur. İyi çalışmalar
tesekurler
ali hasan

TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022