Sohbet

2025 Apr 04 21:49:53
yusufkaval30y: İlahiler

2025 Apr 04 10:54:45
yusuf32867: selam aleykum Abdurrahman önül sevda rüzgarı 2 varmı acaba

2025 Apr 03 21:01:36
yusuf35: Çeşitli Sanatçılar - Mevlana Celaleddin Rumi Ney'in Feryadı 2000 - 320 Kbps + Wav Kalite Güncellendi...   TIKLA

2025 Apr 03 17:57:01
yusuf35: Mehmet Refik Kaya - Subh-u Seher 2011 - 320 Kbps + Wav Kalite Güncellendi...   TIKLA

2025 Apr 02 02:39:35
yusuf35: Ahmet Özhan - Türk Tasavvuf Müziği 2003 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklendi...   TIKLA

Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

05 Nisan 2025, 11:19:58

Login with username, password and session length

Üye
İstatistikler
  • Toplam İleti: 118,852
  • Toplam Konu: 13,915
  • Online today: 333
  • Online ever: 2,613
  • (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler
Users: 3
Guests: 94
Total: 97

En Son Konular

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021

Başlatan HARUN, 27 Temmuz 2021, 09:47:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HARUN

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 - 320 Kbps + Wav
5 / 00:00:31:57 / 73,14 MB - 322,50 MB

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 - 320 Kbps (5 / 31:57)
---------------------------------------------------------------------------------

Mehmet Emin Ay - 01 Ey Mübarek Yolcular  06:33
Mehmet Emin Ay - 02 Ey Mübarek Yolcular (Bendir & Vokal Versiyonu)  05:24
Mehmet Emin Ay - 03 Sana Salât, Sana Selâm  06:21
Mehmet Emin Ay - 04 Mevlâm!  06:58
Mehmet Emin Ay - 05 Ah Hüseyin  06:39

[hide thanked=1]

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 - 320 Kbps

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 - Wav
[/hide]

Cancazım

ALLAH (cc) Razı Olsun. Güzel albümler için, Emekleriniz için, Sizlere sonsuz teşekkürler.
GÜLLERE VURGUNUM, GÜLLERE SEVDALI.

hakansen967

AH HÜSEYİN
Bugün yine on Muharrem rûy-i zemin Kerbelâ mahşere dek yanar gönül haşre dek kanar yara
Damlar Hüseyin'in kanı yüreğimden dem be dem Hüseyin'in salasıdır duyduğum her bir sala

Bu nasıl vahşet pür bela Kerbela Kerb ü bela can verdi susuz sabiler ehl-i beyt âl-i aba
Âlemi ağlatır bu dert bu musibet bu bela ruz-i mahşerde görülür iş bu dava ibtila

Kaderin tecellisidir bu ilahi macera camide şehit edildi ah Aliyyül Murtaza
Elmas ile zehirlendi vah Hasan-ı Mücteba Cennette oldu Hüseyin Seyyid-i Şüheda

Hüznümüz arşa dayandı Ey Habib-i Kibriya kıl şefaat Allah için, Ey Şefî-i Rûz-i Ceza
Hürmetine âl-i abâ ve Şehid-i Kerbelâ salât sana, selam sana, âline ve ashabına...

EY MÜBAREK YOLCULAR
Lebbeyk Allahümme Lebbeyk Lebbeyke La Şerike leke Lebbeyk
İnnel Hamde vennı'mete leke vel mülk la şerike lek.

Ey mübârek yolcular,haccınız mebrûr ola Hacca «cennet» vâdi var;sa'yiniz meşkûr ola!..
Râm olun ihrâm ile,mest olun Zemzem ile,manevî ikrâm ile,Her nefes mesrur ola!..

Hak için dönsün zaman,Hak için dursun cihan kurban olsun mal ve can,kalbiniz pür-nûr ola...
Hep olun Mevlâ ile düşmesin gıybet dile,mat olup şeytan bile;acz için mecbûr ola

Haşre namzet herkese,tek dikişsiz elbise ten, kulak versin sese,Ruh dahî billûr ola
Âhiret, gerçek hayat sa'yiniz olsun Sırat bir salâdır her salât,her ezan bir Sûr ola

Ahsen olsun tavrınız,ecmel olsun sabrınız,ekmel olsun ecriniz,Haccınız meşhur ola...
Vakfe, bir sonsuz huzur,canlanır, idrak-şuur taşlanan nefret, gurur,kin-haset menfûr ola

Orda gufran bir deniz,makbul olsun tevbeniz;solsun ammâ bet-beniz;her günah mağfûr ola
Sade birkaç ay değil,tâ kabir olsun mehil gönlünüz içsin sebil,ömrünüz mamur ola

Orda mîrac her namaz,Arş'a mihman her avaz,isteriz biz her niyaz;ismimiz mezkûr ola
Doldu Tâlî, söylesin,kul gider, Hak; «Gel!» desin Hak misafir eylesin,Haccınız mebrûr ola

EY MÜBAREK YOLCULAR(BENDİR&VOKAL VERSİYONU)
Lebbeyk Allahümme Lebbeyk Lebbeyke La Şerike leke Lebbeyk
İnnel Hamde vennı'mete leke vel mülk la şerike lek.

Ey mübârek yolcular,haccınız mebrûr ola Hacca «cennet» vâdi var;sa'yiniz meşkûr ola!..
Râm olun ihrâm ile,mest olun Zemzem ile,manevî ikrâm ile,her nefes mesrur ola!..

Hak için dönsün zaman,Hak için dursun cihan kurban olsun mal ve can,kalbiniz pür-nûr ola...
Hep olun Mevlâ ile düşmesin gıybet dile,mat olup şeytan bile;acz için mecbûr ola

Haşre namzet herkese,tek dikişsiz elbise ten, kulak versin sese,Ruh dahî billûr ola
Âhiret, gerçek hayat sa'yiniz olsun Sırat bir salâdır her salât,her ezan bir Sûr ola

Ahsen olsun tavrınız,ecmel olsun sabrınız,ekmel olsun ecriniz,Haccınız meşhur ola...
Vakfe, bir sonsuz huzur,canlanır, idrak-şuur taşlanan nefret, gurur,kin-haset menfûr ola

Orda gufran bir deniz,makbul olsun tevbeniz;solsun ammâ bet-beniz;her günah mağfûr ola
Sade birkaç ay değil,tâ kabir olsun mehil gönlünüz içsin sebil,ömrünüz mamur ola

Orda mîrac her namaz,Arş'a mihman her avaz,isteriz biz her niyaz;ismimiz mezkûr ola
Doldu Tâlî, söylesin,kul gider, Hak; «Gel!» desin Hak misafir eylesin,Haccınız mebrûr ola

MEVLAM
Mevlam senden gayrı var ise kastım senden başkasına yönüm döndürme
Gidecek vallahi yok başka dostum rızana ermeden beni öldürme

Senden gayrısından ümidi kestim şu nefsin elinden billahi bezdim
Türlü günahlarla kirlendi üstüm ak pak eylemeden kabre girdirme

Ulu dergahına açılıp testim şu kara yüzümle tövbeler ettim
Nice suçlarımla haddimi aştım merhamet eyleyip nara gönderme

Mahşer divanında içi boş testim rahmetin şanındır affına geldim
Bir ulu sultanın tahtına geldim lutfu ihsanından geri çevirme

SANA SALAT SANA SELAM
Bir mübarek sefer olsa da gitsem Kabe yollarında kumlara batsam
Hub cemalin bir kez düşte seyretsem ya Muhammed canım arzular seni
Sana salat sana selam ulu Mevlanın Habibi sana salat binler selam dertli gönüller tabibi
Devirlerden diyarlardan sana salat sana selam karlı dağların ardından sana salat binler selam ey

Arafat dağıdır bizim dağımız orda kabul olur bizim duamız
Medine'de yatar Peygamberimiz ya Muhammed canım arzular seni
Sana salat sana selam ulu Mevlanın Habibi sana salat binler selam dertli gönüller tabibi
Devirlerden diyarlardan sana salat sana selam karlı dağların ardından sana salat binler selam ey

kardelen01

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık

serdar7

erkandyk23

cennet vadisi

43Kütahya

hak aşığı

Teşekkür ederim Allah razı olsun Harun Kardeşim

menomenli

halilim

HARUN

Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 Albüm Kapaklarını Kısa Zamanda Yenileyecem.

43Kütahya

kardelen01

Alıntı yapılan: HARUN - 05 Ağustos 2021, 19:41:57
Mehmet Emin Ay - Kutlu Yolculuk 2021 Albüm Kapaklarını Kısa Zamanda Yenileyecem.

Z.Abidin

http://www.davetradyo.com.tr
        Dinlerken Dinlenin...

MEKKE FM

Emeği Geçenlerden ALLAH Razı ve Memnun Olsun...
☾☆ Mekke'ye Hasret Gönüller İçin, MEKKE FM ☆☽

owner  :  http://mekkefm.com/
owner  :  http://cansuyufm.com/
mail     :  mekkefm@msn.com
Merkez :  Sakarya

alolez

Barocak111

TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022