Eastila (Alper Özdamar) - Ahir Zamanda Uyanış 2006 (Nette İlk)
Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

Üye
İstatistikler
  • Toplam İleti: 120,673
  • Toplam Konu: 14,511
  • Bugün Online: 241
  • En Çok Online: 2,613 (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler

En Son Konular

Eastila (Alper Özdamar) - Ahir Zamanda Uyanış 2006 (Nette İlk)

Başlatan hasbihal_men, 18 Eylül 2010, 03:36:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hasbihal_men

Alper Özdamar - Ahir Zamanda Uyanış 2006 - 320 Kbps
8 / 00:00:24:56 / 57,08 MB

Alper Özdamar - Ahir Zamanda Uyanış 2006 - 320 Kbps (8 / 24:56)
-------------------------------------------------------------------------------------
Alper Özdamar - 01 İntro 00:59
Alper Özdamar - 02 Ahalim Uyan 04:01
Alper Özdamar - 03 Haykırış 02:25
Alper Özdamar - 04 İhanet Ve Güneş 03:15
Alper Özdamar - 05 Ritmik İhtilal 03:06
Alper Özdamar - 06 Çöküşe Doğru 03:53
Alper Özdamar - 07 Düşüş Tablosu 03:04
Alper Özdamar - 08 İsimsiz Dalgalar 04:09

Bu iletinin içeriğini görüntülemek için aşağıdakilere ihtiyacınız var:
  • İçeriği görebilmek için bu iletiye teşekkür etmelisiniz.

govrenski

•  

kenankamil

•  

muvahhidim

•  

ilahiezgi

•  

diamon63

•  

hak aşığı

•  

kardelen01

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık
  •  

erten86

Allah (C.c.) Tüm Müslümanlardan Razı Olsun İnşaallah...
  •  

MEKKE FM

☾☆ Mekke'ye Hasret Gönüller İçin, MEKKE FM ☆☽

MEKKE FM AİLESİ

owner  :  http://mekkefm.com/

owner  :  http://cansuyufm.com/

owner  :  http://radyoislam.net/

Dinleme Linkimiz: http://radyodinle.cansuyufm.com:17175/

mail     :  mekkefm@msn.com
Merkez :  Sakarya
  •  

gelgit

ALBÜME 320 Kbps + WAV KALİTE EKLENDİ. CD ARŞİVİMDEN İYİ DİNLEMELER
  •  

hakansen967

İNTRO
Açın pencereleri, bütün dünya duysun, karanlıklardan çıkıyoruz artık. Allahın sözüne dikkat edin. Allahın Rasulüne, Hz. Muhammed'e inanın. Allahuekber la ilahe illallah Muhammedürrasulullah.
Her şeye besmeleyle başlayın. Bismillah davamız için, bismillah karanlıklardan çıkışımız için. Allahuekber Allahuekber la ilahe illallah Muhammedürrasulullah. Allah uludur, ondan başka yoktur tapacak. Bizimle Kâbe'ye gelin, yürüyüşümüze katılın.

AHALİM UYAN
La ilahe illallah, La ilahe illallah La ilahe illallah, La ilahe illallah
Kimlerin ellerindeyiz? Kimle birlikteyiz? Kime boyun eğip kime çektik ültimatom? Kimi anestezi, kimi aktif seyirci? Kime hüküm bu, kime neyle zulüm? Kime yarın var, kime geçmiş olsun? Kime huzur yok, kime işkence, kime mahcubum, kimin emrinde? Siz kimsiniz hangi kaba kuvvetle?
Bazıları çok büyük yanılgı içinde sapkınlık emperyalizme vurdu herhalde onlar hep saldırdı biz bölündükçe Kudüs, Bağdat esir batılın öfkesine Bu aralar şeytan iyi çalışmakta Ahlak tükendi ve bozulma çoğalmakta Peki ya umurumuzu gören var mıydı? Resul'ün karikatür yarışmasında! Her saniye şirk var, secdelerle bastırın Onlarda silah, bizle Nur-u Mustafa olanın Müminler doğrulun, İslam'a sarılın İslam'ı yaşayın, Hakk'a çağırın. Umut ordusu hızla büyümekte Şam'dan gelecek hayır dolu haberle Osmanlı uyan, ülküm ümmette Huzur tekrar doğacak Veda Tepelerinde
Bizi savaşlarla hiç korkutamazsın Senin kudretinle ilah olacaksın Muhammed'in soyundan nasıl kaçacaksın? Yoksa put tanrılarına mı sığınacaksın? Binlerce ajanınla şaşırttın hepimizi İslam coğrafyasında cehalet bitti Çeşitli oyunlarla uzaklaştırdın dinimizi Tutamazsın ruhumun köklerinden geleni İslam'ı temellerinden tahrip çabaların Boşa çıkacak tüm sapkın kıvranışların Amellerimde gizli sana yapacaklarım O hükmeder ben adıyla okur ve başlarım Dört bir koldan saldırdılar imanımıza Dört bin koldan çökeceğim gırtlağınıza Neye tapıyorsan koş hemen haber ver Ordular büyüyor, uyanıyor müminler!
Tekbir! Allah-u Ekber! La ilahe illallah, La ilahe illallah

HAYKIRIŞ
Mahmurum oyunda, mağdurum sonunda Mabedim savaşta, esir düştü şeytana Sohbetim yarım daha, gençliğim elveda Anlığım bu çarkta, canım kaldı sırtımda Anım var mı yarına, ışık tutmaz ay bana Kızıl yıldızlarım gök, yıkılacak başıma Üstüme gelme n'olur, zor duruyorum rayımda Dinlenmem lazım biraz, tükendim acı bana.
Çocukluktan başla, başta yalnızlık aslında Kimse görmez büyür gider başka her akılda Bir kadın elinde sopa, ezinti başlar ilkokulda Tek dostum kara tahta, çok dikildim tek ayakta Vurdunuz gül bitmedi, bünyem sadece dikenli Sizin eseriniz oldu, yeni nesil eriyip gitmesin Çökecekler temelleri, halden belli değil mi? Yoksa öyle değil mi? Bence de düşündüğünüz gibi
Sekiz yılın şafağı bitti, üç yıl ruhumda F tipi Teneffüs nüfuz etmişti, sigarayla çıktı keyfi Bende yer etti laneti, şeytanla bilirdi işini Can yakarken cebi, birden belirdi süliyeti Dur dedi içimdeki, dur şeytanın kölesi Ellerimden çekti, aldı bütün kuvveti Rayında kal devrilme, kaç git belli etme Aynada bak bir kendine, merhaba de görünene.
Bizleri kim dize getirdi, kim öğreten kim İblis'ti? Bizleştik aslında bulunduğumuz her yeri Uyandık gün bitmişti, yağmurlar yetmiyor ki Yağan kardan yapılan putlara kim arkadaş? Yeni jenerasyon medeni, savruluş ve külleri Hepimizin eserleri, dikme gökler gibi Rabb'e yalvarıştayım, bir dua bin gözyaşım Başım secdeden kalkmasın, yardım et Allah'ım
Biz kimiz, kim biz? Bizde kaç sizsiniz? Sizler de kimsiniz? Ya da biz de neymişiz? Mantığın neresindeyiz? Aklı çoktan geçmişiz Saptıkça bitmişiz, sadece zannetmişiz Kararmış her taraf, bir kusur yok hiç af Kaçınız gerçekten saf, kaçta kaçınız sarraf? Sizler başardınız peki, alın tüm ganimeti Umrumda olmaz benim, bende doğru bildiklerim var

İHANET VE GÜNEŞ
Tutuldu sükûtlarım, umutlarım dolmadı Susuzluğum var kaskatı, yarınım çeldi aklımı Çok sevdim bu durağı, biraz daha kalalım mı? Bir zamanlar buydu ufkumun büyük sınırları Aklım boş durmadı, çoktan geçtim çamurlu rampayı Gençlere her serbestliğin bu muydu rahatlığı? Yoksa insana yapılan psiko-depresif ataklar mı?
Gözlerimi kamaştıran güneş şeytana da yansıdı Ümmetime bombalar yağdı, nerede insan hakları? Nerede İncil, nerede Tevrat, nerede Kerim'in Kur'an-ı? Hangi kitapta yazdı kardeşlerin ölürken tartış dur bana? Anlamıyorum milletimdeki vurdumduymazlığı İblisler sardı yedi cihanı, bu imamların savaşı Secde eden gönüller çok büyük yaralar aldı Belki de ben yanlış düşündüm tükenen dünyayı Her şey çok güzel ve bunlar aklımın uydurması
Bizler kararan dünyanın savurduğu nesilleriz Umutla yoğrulmadık, hep ezildik altta kaldık Hakk'ın peşinde Hakk'a tapan her insan Farklı ırklardan, farklı lisan ve farklı iman Korkumuz olmayacak şeytandan ve ordusundan İnsanoğlu Allah korkusundan mahrum Kimse merak etmesin bu sessizlik hayra Aynı safta gönüllerin ordusu uyanışta
Battı güneş, saldırdı şeytan, ağladı meleklerim Göğe doğru iki yanda ellerim Allah'tan şerle cenk edenler için yardım istedim Akıllardan gitmiş cihat, bilemedim Kerbela'yı roketlerle vurdular yediremedim Olması gerekeni sen göster Ya Rabb'im! Ezanlar bastıramadı sesini iblis'in Gök kubbeden yankısı geldi tükenişin
Son demlerinde gençliğim, Amerikan tehdidindeyim Direnişin kalbinde Çeçenistan Durma ey Müslüman, Allah korkusuyla hücum et Bak bu şeytani güce imanınla hükmet Kendine gelemeden bastır iblis'i Siyonist lanetinden korusun yaradan ümmeti Muhammed'i
Mahşerde elsiz ayaksız gidecek her biri Sıratta kalacak günahkâr süliyetleri Şeytan icadı denilen askeri teknoloji Doğru kavrayamayan insanoğlu başlattı kıyameti İhanet güneşin miydi yoksa bizim mi? Bir düşünün kim unuttu savaşta cihat etmeyi? Biz açmadık mı Bağdat surlarındaki deliği?
Aklın sınırında kâfirin saldırısında öfkesiyim Mescid-i Aksa esir düştü, ağlattı Kâbe'yi Tavaflar ayakta tutmuyor mu bu fani gezegeni? Şeytan, İsrail, Bush, İngiltere Kaç iskele varacak acaba kıyamet eşiğinde?

RİTMİK İHTİLAL
Senaryolar tarama, her şey ortada Hırsınızdan Afganistan paramparça Filistin'de Yahudi Nazileri iş başında Tükenmiş Irak'ta sular durulmamakta
Her adımda Müslüman yok olmakta Kâbe'de Amerikan bayrağı dalga dalga Bunu peşinde koşmakta CIA Hitler'in mirası İsrail tohumlarında
Sömürgeler krallığı İngiltere-Fransa Bu piyasada büyük hız ve irtifa Ritmik ihtilaller kapımızda Ortadoğu mezarlığı Bush'un kafasında
Çarpılanlı Dik, Dürtüllü Sam Amca Sen olsan ne yapardın söyle amca? Attığınız her imza demokratik bak bu çok komik, kırmızı çizgilerden belli bu incelik.
Deriklerimde zulmeden, senden işkence eden Rap'imi reddeden, hep sesimden ürkegen Kin dolsun düşüncen, el salla git hapsiden CIA sorumlu her cesetten.
Çan sesleri içinde olacak Ayasofya Amerikan marşları Topkapı Sarayı'nda Üstümüze sağanak şer yağmakta Dolar-yon sistem, amam şimdi Megaloida
Fakir halkları katledip el koymak ne demek? Her zaman planlı, hazır kusursuz bitecek Önce içten tüket sonra mazeret ara Savaşsızsa çıkar, hazırlığa başla
Parayla kendinizi neden vurdurdunuz? Kimse anlamaz devam buyurdunuz Ve şimdi hedef alacak kadar onursuzsunuz Çok az kaldı yakında siz de kurursunuz
Tanklar getirin, yağdırın bombalar Yine doğacak size taş atan çocuklar Tanklarla çatışıp saf tutacaklar Sizde şer, onlarda Allah'ın rahmeti var
Deriklerimde zulmeden, senden işkence eden Rap'imin reddeden, hep sesimden ürkegen Kin dolsun düşüncen, el salla git hapsiden CIA sorumlu her cesetten.

ÇÖKÜŞE DOĞRU BİZLER
Bizlere neler olmuş? Bizlerden neler kopmuş? Enkazımız rüzgârlarla toz ve toprak olmuş. Huzursuz zihnimiz ve kusursuz fikrimizle Kararan dünyada alayımız boğulmuş.
Bizlere neler olmuş? Bizlerden neler kopmuş? Enkazımız rüzgârlarla toz ve toprak olmuş. Huzursuz zihnimiz ve kusursuz fikrimizle Kararan dünyada alayımız boğulmuş.
Sükûnet oluşturun, keramet buluşturun. Rehabet kusuşturun, selamet soruşturun. Daha da boş konuşun da medeniyet savuşturun. Tek dişinizle mutluluk saçan karanlık sizler olun.
Mevcudiyet ve istikbal vahim durumda. Bedhahlar kahraman yerine konulmakta. İmkân ve şerait namüsait olsa da muhtaç olduğun kudret damarlarında.
Okullarda öğrendik kapladığımız hacmi. Öğretmen dövdü, diğerleri izledi. Ezan dahi bu ibret-i âlemi kesemedi. Hakaretle yetişen neslin kurudu merhameti.
Hangi öğretmen talebesine şefkat etti? Öğrencisine hasım olmuş buz kütleleri. Sınıflarda öğrendik ezanı işitmemeyi. Camiye gitmeyin derdi öğretmen dedikleri.
Çağdaş toplum olduk, bize ne ala! Uygar yarınlar bırakalım bağırışlarda. Safi sübyan sevgi yarışında İslam'dan başkasında fazilet arama.
Duvarlar çektiniz aramıza maneviyatımla. Sahte çözümler türettiniz önceki yalanlarla. Yetmiş milyon değil dünyalar olsa karşımda Ölmeye de razıyım Allah'ımın yolunda.
Düzen diye karmaşalar kurdunuz bize. Sorunlar hep aynı kaldı siz değişseniz de. Dolar dolar ceplerin varsa mevkiin Devletin malı deniz olmuş biraz da sen ye.
Harici bedhahlardan bize armağandı. Dâhili olan bu kadar yüz karası. Uyanın, muhafaza ve müdafaa zamanı! Cebren kabullenme hızla yozlaşmayı.
Emperyalist iblisler bozgun saçmakta. Ahir zamandaysa dünya hepsini alkışla. Sisteminiz çürümüş boş beyinler altında. Her anınız çelişki, fitne kanınızda.
Vaziyet kan ağlıyor Ankara kayıntıda. Ayılmak istemez gibi bir halimiz var da. Beyim izne çıktık hem de her dakika. Kendimizden başkası olmaz umurumuzda.
Kopenhag parodisi ve gülmekten ağla. Kapitüle bürokrasi ve her çarkta para. Ben bunaldım olmasa da olur aslında. Alın sizin olsun birliği de Avrupa'da.
Biri bana olanları anlatsın bir zahmet. Egemenlik kimindi idrak etmek meziyet. Bir tek şapka devrimi mi kaldı emanet? Hangi çılgına karşı bizim değildi galibiyet?

DÜŞÜŞ TABLOSU
Zihnim ölüm orucunda zikrimle pranga Aklım büyük düşün, yetmesin dünya Kötülüğün sisteminde adalet arama Git öl işine gelmiyorsa.
Zihnim ölüm orucunda zikrimle pranga Aklım büyük düşün, yetmesin dünya Kötülüğün sisteminde adalet arama Git öl işine gelmiyorsa.
Spekülo oyunlarla büküldü boyunlar Milyonlarca bir plan kurguladılar, uyguluyorlar Yaşama hakkını toprağa gömüyorlar Nefes alanlar için hala vakit var Kör gözlü ve cahillik illetiyle Kararan dünyada o savaşlar toz pembe Ölen bebekler dram, gerisi içinse neyse Biz bakalım mı kendi işimize? Kötüler mi kazanacak yoksa çok kötüler mi? Ölüler mi rahat yoksa ölecekler mi? Gömülerle kalksak da dünya dönse mi? Sözümüzle esir olan kurtulabilir mi? Özümüzde kilit ruhumuz beden hapsinde Bedenden çıkıp hayaller aleminde Dozu arttırılmış düşler ülkesinde Yavrularınız bu bataklığın her yerinde
Düşlerimle bir güzün etkisinde düş yüzüm Hüznümü semalarında sonsuzum o bir bütün Küllerin ardında mutluluk mu vardı ben mi kördüm? Kördüğümler ortasında bırakıldım beni çözün Karanlığın yarınına mahkumuz hukukumuz Hırslarıyla zulmeden ruhumuz son arzumuz Derindir solukta yok oluşumuz, duygunuz bozuldu şuurunuz yok ki umurunuza olsun Hep itildik tek bilindik her şeyi yitirdik Kimsenin değil kendimizi kaybettik Her elde piyon bizdik ve kaç vezir devirdik Her zaman şah esirdi sonuçta biz kaybettik Tutunacak dal mı kaldı uçurumun eşiğinde? Hepimiz hapsedildik yardım elleriyle Gölgelere mahkûm olduk sevgi çemberiyle İnsanlıktan hepten çıktık el birliğiyle.

İSİMSİZ DAMGALAR
Evet haklısınız evet haklısınız ama aklınızca...
Her şey toz pembe, uç sen de güç bende, bunu benimse eninde boyunda fark açarım elimden neler gelir gelene karne dün çoktan geçti dünden geçti elma yaydan büyük şaşırma aşırmaydı belki de aşina hava değişti birden, düş yola derdi aslıma serde olsun diye kassan da assan da fark etmez Sistem işine geleni ezdirmez, dişine gelen takılır gevşemez bir şeyler ters gitmiyor mu sence de? Bence de ilmece evet ilelebet suçta sınır yok, uçtasın evlat burçlarda dünya gerçekleri yalan yarınlar, sövme gözyaşları ağrına gideni yapma onbaşı selamı ver asker çök, asker kalk Keyfe geçirdiğin her yazı Kime ahkâm neye derman gerek? Pek halim yok bu sıra Ek iş çevireyim mi acaba burada arada hendek Biraz şekerleyecek.
Ne kadar insan varsa ense peşinde Kapı eşiğinde sil ayaklarını ya da çalma kapıyı, dön arkana Yol alma sırası güle güle Dünyaları kurtardılar mı? Repçi oldular da ordular mı? Ne oldu liriklerde düşme var? Çizdik iş geç her parçanı Tüm mikrofonlar sizin olsun Benim olsun sonunculuk tahtı Kendinden başka kaç kişi daha bir numara olduğunu anlattı Benim olsun sonunculuk tahtı Kendinden başka kaç kişi daha bir numara olduğunu anlattı. Her gün yeni repçi, albümler bir dert Biri sanat mı dedi? Salak dolu piyasa ya da ağır abi Bence alayınız ağır adi Birader ne anlatıyonuz? Ya da kim var neyi dinliyonuz? Tripten çıkın artık düşün kendinize Daha tazesin evlat dur hele neredesiniz, nerede yeriniz? Hangi gökte? Uçun bakalım amacınız ne? Amacınız var mı? Araladığım star olma kapısı mıydı senin fikrin ne? Tam bir starı olmuş bıyık terlemeden Söndür sigaranı annen görmeden Hem şimorkel olmuşsun hem Superman Gaza gelmiş zırt diye hemen hemen Türkçe rap olmasa da olur siz oldukça Ya bunalım ya bunaltım tarzlara bak. Evet haklısınız ama aklınızca Kompozit emmiş yağmur her yanıma İstediğim beat olsun canım benim Dakikalarla yarışabilirim Liriklerle dünyaların hepsi benim Onlar döndükçe ben yazabilirim Canınızı sıkan yazılan olmasın Neden doğru? Buna takılın Ortamdan memnun değil kimse O zaman modern ortamlar mı yapalım? Şaka gibi hepiniz, kameralar nerede? Beleşçi sürüsü peşimizde Herkes kurnaz olmuş bir derece Bir enayi biz kalmışız desene. Tüm mikrofonlar sizin olsun Benim olsun sonuncu tahtı Kendinden başka kaç kişi/çakal daha bir numara olduğunu anlattı.