Sohbet

2025 Apr 04 21:49:53
yusufkaval30y: İlahiler

2025 Apr 04 10:54:45
yusuf32867: selam aleykum Abdurrahman önül sevda rüzgarı 2 varmı acaba

2025 Apr 03 21:01:36
yusuf35: Çeşitli Sanatçılar - Mevlana Celaleddin Rumi Ney'in Feryadı 2000 - 320 Kbps + Wav Kalite Güncellendi...   TIKLA

2025 Apr 03 17:57:01
yusuf35: Mehmet Refik Kaya - Subh-u Seher 2011 - 320 Kbps + Wav Kalite Güncellendi...   TIKLA

2025 Apr 02 02:39:35
yusuf35: Ahmet Özhan - Türk Tasavvuf Müziği 2003 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklendi...   TIKLA

Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

05 Nisan 2025, 02:29:56

Login with username, password and session length

Üye
İstatistikler
  • Toplam İleti: 118,851
  • Toplam Konu: 13,915
  • Online today: 236
  • Online ever: 2,613
  • (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler
Users: 1
Guests: 240
Total: 241
Nazmi koç
Google (2)

En Son Konular

Ömer Karaoğlu - Sızı 1995

Başlatan Mehmedim, 30 Mayıs 2010, 15:34:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mehmedim

Ömer Karaoğlu - Sızı 1995 320 Kbps
10 / 00:00:45:31 / 104,19 MB

Ömer Karaoğlu - Sızı 1995 320 Kbps (10 / 45:31)
------------------------------------------------
Ömer Karaoğlu - 01 Necid Çöllerinden  *5:15*
Ömer Karaoğlu - 02 Bosna'ya Ağıt  *4:26*
Ömer Karaoğlu - 03 Ah İnsan  *5:00*
Ömer Karaoğlu - 04 Uğur Ola  *4:26*
Ömer Karaoğlu - 05 Nerdesin  *3:29*
Ömer Karaoğlu - 06 Nevbahar  *4:43*
Ömer Karaoğlu - 07 Gün Doğanda  *5:42*
Ömer Karaoğlu - 08 Ne Zaman  *4:52*
Ömer Karaoğlu - 09 Sen  *3:19*
Ömer Karaoğlu - 10 Tohum  *4:19*

[hide thanked=1]

[/hide]
[hide thanked=1]
Mediafire
Ömer Karaoğlu - Sızı 1995 192 Kbps
[/hide]

kenankamil

paylaşım için teşekkür ederim eline sağlık

xxxextra

BİTMEYEN SEVDAMSIN YA HZ.MUHAMMED S.A.V.

bypuskut

Rabbim binlerce kez razı olsun .. (yine söylemeden edemiycem ama bence çooook önemli bi konu; download adreslerinin çoğu ya süre kısıtlamalı ya indirme limitli artı hiçbirinde aynı anda iki download yapılamıyo ama fileupload da ne süre var ne sınır var ne de aynı anda indiremezsiniz diyor, yani sorunsuzca ve hızlı bi şekilde indirme yapılabildiğim için özellikle fileuploaddan yükleme yapılmış mı diye bakıyorum önce onun için fileuploaddan yapılan yüklemelere ayrıyeten teşekkür ediyorum)

Mehmedim

Alıntı yapılan: bypuskut - 05 Şubat 2012, 15:43:55
Rabbim binlerce kez razı olsun .. (yine söylemeden edemiycem ama bence çooook önemli bi konu; download adreslerinin çoğu ya süre kısıtlamalı ya indirme limitli artı hiçbirinde aynı anda iki download yapılamıyo ama fileupload da ne süre var ne sınır var ne de aynı anda indiremezsiniz diyor, yani sorunsuzca ve hızlı bi şekilde indirme yapılabildiğim için özellikle fileuploaddan yükleme yapılmış mı diye bakıyorum önce onun için fileuploaddan yapılan yüklemelere ayrıyeten teşekkür ediyorum)

Öncelikle kardeşim sizlerdende Allah Razı Olsun..Albümlerde gelince benim için öncelik linklerin sağlam durması önemli sizler için nasıl indirmek kolaysa benim içinde o kadar albümü yüklemek o kadar zoryüklemeyi boşver sitede düzenlemek dahada zor....yükledigim hotfile  albümler ben yaklaşık 2 ayda yükledim şimdi uploading premium üyelik aldım oraya yüklüyorum 1 ay oldu daha M Harfi Bitmedi ..neden oraları çünkü linklerim sağlam duruyor..diyeceksiniz file-uploada yükleyin sizde haklısınız indirmek kolay indirmesi kolay olan upload linkleri her zman tez ölüyor..fakat onada yükledim hemide 3000 albüm fakat gel görki linklerin bir çoğunu hemen sildiler  3000 albümden şu anda saglam kalan file upload linkim 933 albüm kalmıştır ve ölen linki file upload olarak asla yenilemeyeceğim..Ama Yok ben Arşiv yapmak istiyorum diyorsanız  1 aylık hotfile veya uploading premium üyeliği alıp indirmenizi tavsiye ederim..selam ve dua ile kalınız..:)

bypuskut

Alıntı
Öncelikle kardeşim sizlerdende Allah Razı Olsun..Albümlerde gelince benim için öncelik linklerin sağlam durması önemli sizler için nasıl indirmek kolaysa benim içinde o kadar albümü yüklemek o kadar zoryüklemeyi boşver sitede düzenlemek dahada zor....yükledigim hotfile  albümler ben yaklaşık 2 ayda yükledim şimdi uploading premium üyelik aldım oraya yüklüyorum 1 ay oldu daha M Harfi Bitmedi ..neden oraları çünkü linklerim sağlam duruyor..diyeceksiniz file-uploada yükleyin sizde haklısınız indirmek kolay indirmesi kolay olan upload linkleri her zman tez ölüyor..fakat onada yükledim hemide 3000 albüm fakat gel görki linklerin bir çoğunu hemen sildiler  3000 albümden şu anda saglam kalan file upload linkim 933 albüm kalmıştır ve ölen linki file upload olarak asla yenilemeyeceğim..Ama Yok ben Arşiv yapmak istiyorum diyorsanız  1 aylık hotfile veya uploading premium üyeliği alıp indirmenizi tavsiye ederim..selam ve dua ile kalınız..:)

Anladım hocam Rabb'im razı olsun.. gerçekten de siteniz 1 numara, Rabb'im kolaylıklar versin

mesut

ilahiezgi

diamon63

mmmutlu93

Gizli linklerin nasıl açılacağını öğrenmek için tıklayınız...

Mehmedim

Albüm 192 Kbps Kalitesinde Kasetten yeniden Riplenmiştir

ilahiezgi

gelgit

mmmutlu93

Gizli linklerin nasıl açılacağını öğrenmek için tıklayınız...

Cancazım

ALLAH (cc) Razı Olsun. Verdiğiniz uğraş için , Emekleriniz için sizlere sonsuz teşekkürler. ALLAH'a emanet olunuz.
GÜLLERE VURGUNUM, GÜLLERE SEVDALI.

Z.Abidin

Allah (c.c.) razı olsun kardeşim. Eline sağlık.
http://www.davetradyo.com.tr
        Dinlerken Dinlenin...

Hak_yol

Ehl-i Diller Babini Kitler Girer,Kitler Cikar..
Kitlemezse Babini Itler Girer,Itler Cikar...

http://ilim-asiklari.blogspot.de/

kardelen01

Alıntı yapılan: susuz.yürek - 22 Mart 2015, 20:24:19
Albüm 192 Kbps Kalitesinde Kasetten yeniden Riplenmiştir

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık

hak aşığı

HARUN

ozgurbilge

Mehmedim

Kaset ali osman düzenleme ali osman çekim oktay paylasim gelgit kardeşim emek verenlere teşekkürler Albüm 320 Kbps Kalitesinde Güncellenmiştir.

adımadım

Allah razı olsun mükemmel kalite mükemmel bir albüm.

serdar7

zesapa

Harika paylaşım, sonraki yeni baskısının altyapısı daha iyi. ama bu kasetin tadı başka

yunus emre54

Emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun.

HARUN

SÜPEEEEER OLMUŞ. EMEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

kardelen01

Alıntı yapılan: Mehmedim - 28 Aralık 2018, 19:36:20
Kaset ali osman düzenleme ali osman çekim oktay paylasim gelgit kardeşim emek verenlere teşekkürler Albüm 320 Kbps Kalitesinde Güncellenmiştir.

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık

erten86

Allah (C.c.) Tüm Müslümanlardan Razı Olsun İnşaallah...

enes

Allah razı olsun teşekkür ederim

TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022