Sohbet

2024 Nov 17 19:35:37
yusuf35: Ziya Uğur - Hacı Bayram-ı Veli 2017 - 320 Kbps + Flac Kalite Eklendi   TIKLA

2024 Nov 10 23:45:06
yusuf35: Mustafa Aksoy - Hep Birşeyler Var 2005 - 320 Kbps + Wav Olarak Eklenmiştir...  TIKLA

2024 Nov 06 07:14:02
yusuf35: Mustafa Özoruç - Sarmaşık 1993 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 04 13:27:25
yusuf35: Ozan Yusuf Polatoğlu - Beyaz Hüzün 2010 - 320 Kbps + Wav Kalite Eklenmiştir  TIKLA

2024 Nov 03 12:14:32
yusuf35: Berk Özbek - Türkiye'nin Tenoru'ndan İlahiler 2024 - 320 Kbps + Flac Eklendi  TIKLA

Welcome to Ilahi-Ezgi - Manevi Dünyanız. Please login or sign up.

22 Kasım 2024, 14:30:26

Login with username, password and session length

Üye
  • Toplam Üye: 4,298
  • Latest: mdeniz
İstatistikler
  • Toplam İleti: 118,458
  • Toplam Konu: 13,897
  • Online today: 585
  • Online ever: 2,613
  • (21 Ocak 2020, 20:27:20)
Çevrimiçi Üyeler
Users: 4
Guests: 535
Total: 539

En Son Konular

Engin Titiz - Hasret Nağmeleri 2016 Nette İlk

Başlatan Mehmedim, 26 Mart 2016, 13:15:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eline emegine sağlık kardeşim uzun süredir beklediğim albümlerden biriydi.. :)

Mehmet kardeşim güzel emeklerinize teşekkür etmekten çekinmeyiz. Ama üzülmeyiniz. üzüldükçe bizde üzülürüz. Her zaman olduğu gibi kıymetinizi bilmeyen olabilirler. Bir teşekkürden etmekten uzak olabilirler. Bu yolda üzülebilirsiniz, umudunuz kırılabilir ama kazanan siz olursunuz.

sitede gördüğüm gibi teşekkür eden kardeşlerimizin sayısı arttmış. İnşallah artmaya devam edecek.

ALLAH (C.C) Razı Olsun kardeşim.
Paylaşım İçin Teşekkürler
Ellerinize ve  Emeklerinize Sağlık

teşekkür ediyorum bizlere böyle faideli işleri sunduğunuz için.

Allah razı olsun Mehmed kardeşim. Bu uygulama güzel olmuş. Bak albümde ne kadar çok cevap var. Zorlam değil cevaplar bana göre. Bu konuda çok emek veriyorsunuz. Bir teşekkürü çoktan hakediyorsunuz.

Sessizlik; söyleyecek sözü olmayanın değil, boş lafta gözü olmayanın işidir
http://merhametfm.blogspot.com.tr/

Tüm ilahi ezgi çalışanlardan ALLAH razı olsun.böyle güzel bir site sunduklarından..

eyvallah dogru soze ne denir

cok tesekurler

Allah razi olsun emeklerinizden ötürü teşekkür ediyoruz.

allahu taala razı olsun kurban çok teşekür ederiz emeğinize sağlık gerçekten çok uğraşıyorsunuz indirirken falan hep dua ediyoruzda dile dökmüyoruz hakkınız helal edin iyi günler iyi çalışmalar allah hizmetinizi dai eylesin
Bir Menzil Var Varılacak

Evet daha önce moderatörlük yaptığım, başka sayfalarda müzik paylaştığım zamanlarda bir teşekkür beklerdim yaptığım paylaşımlara,,,,

Çünkü teşvik ediyordu beni teşekkür yorumları....

Ama bu sitede belki de ilk yorumum ilk teşekkürüm....

Allah razı olsun kardeşim...
Allah'tan sabırla, namazla yardım isteyin. Şüphesiz bu, (Allah'a) saygılı olanlardan başkasına ağır gelir.
                                                                     Bakara Süresi 45. Ayet

Alıntı yapılan: hakansen967 - 26 Mart 2016, 14:08:53
Siteyi kurduğun ve işlettiğin için,radyo hizmetine girdiğin için,işlettiğim iki ilahi sitesinin ve destek olduğum 2 ilahi sitesinin arşiv deposu olduğun için,webde eşsiz ve örneksiz olduğun için,şarkı/türkü sitelerine kıyasla yerlerde sürünen dini  musikimize kalıcı kaynak sunduğun için hulasa varlığın emeğin gayretin ve hizmetlerin için Allah ebeden razı olsun kardeşim.Sağol varol

Harika Bir Yorum...
Allah'tan sabırla, namazla yardım isteyin. Şüphesiz bu, (Allah'a) saygılı olanlardan başkasına ağır gelir.
                                                                     Bakara Süresi 45. Ayet

ALLAH cc daimen ebeden razi memnun olsun emeği geçen herkesten...

Ilk bu siteye tavsiye uzere girdim gireli ustune baska bi site gormedim. Rabbim hizmetinizi daim eylesin insaAllah. Ozellikle yurtdisinda albumlere ulasilmasi cok zor oldugu icin,ben ilahi ezgi tutkunu olarak sizlere cok cok teskkur ediyorum,Rabbim Razi ve Hosnut olsun insaAllah.

Allah razı olsun emeklerinize saglık....

teşekkür ederiz sağolun.iyi çalışmalar.

TinyPortal 2.2.2 © 2005-2022